PROGRAMMING TALKS

Prvo predavanje

u ciklusu predavanja pod nazivom "Programming Talks" održat će se u srijedu, 10. siječnja 2018. na FER-u u dvorani D160-2, s početkom u 16 h, a obuhvatit će područja objektno orjentiranog programiranja i oblikovnih obrazaca te njihovu primjenu .

Cilj predavanja je upoznati polaznike s osnovnim konceptima objektno orjentiranog programiranja i standardnim načinima oblikovanja koda.

Drugo predavanje

u ciklusu predavanja pod nazivom "Programming Talks" održat će se u srijedu, 17. siječnja 2018. na FER-u u dvorani D160-2, s početkom u 16 h, a biti će nastavak na prethodno predavanje, te će se više orjentirati na pravilno oblikovanje koda uz pomoć oblikovnih obrazaca.

Predavanja su besplatna i otvorena za sve uz prethodnu prijavu, a prijaviti se možeš putem poveznice. Prijave su otvorene do utorka, 16. siječnja, u 23:59.

O predavaču

Predavanja će držati Petar Afrić, student 5. godine FER-a na smjeru računalne znanosti. Uz višegodišnji rad u praksi Petar je bio demonstrator na:
🔹Algoritmima i strukturama podataka
🔹Oblikovnim obrascima u programiranju
🔹Neizrazitom, evolucijskom i neuro računarstvu

Područja interesa predavača su:
🔹Software arhitektura
🔹Optimizacija (Fokus: Evolucijski i gradijentni postupci)
🔹AI/Strojno učenje (Fokus: Umjetne neuronske mreže).

Njegov dosadašnji rad možete pogledati na linku. Kod predavanja nalazi se na linku.

DESIGN TALKS

Prvo predavanje

u ciklusu predavanja pod nazivom "Design Talks" održat će se u srijedu, 13.prosinca u dvorani A202 na FER-u, s početkom u 17 h, a obuhvatit će teorijski dio važnosti dizajna u svakodnevici. Uz to, predavač će pojasniti osnovna načela i pojmove u dizajnu.

Predavanja su besplatna i otvorena za sve uz prethodnu prijavu, a prijaviti se možeš putem poveznice. Prijave su otvorene do utorka, 12. prosinca, u 23:59. Prvo predavanje obradit će sljedeće teme:
🔹Zašto je design toliko bitan?
🔹Osnovna načela dobrog dizajna
🔹Behance i inspiracija
🔹Boje
🔹Vector vs raster
🔹O programima
🔹Korisne stranice
🔹EESTEC Design team


O predavaču

Emanuel Loborec je dugogodišnji član EESTEC-a i EESTEC Design Tima te je kao koordinator EESTEC Design Tima tijekom akademske godine 2016./2017. imao priliku steći nove vještine i iskustva u dizajnu koje će na predavanju podijeliti sa zainteresiranima. Njegov dosadašnji rad možete pogledati na linku.

ISKUSTVA SUDIONIKA EESTEC RADIONICA