• Vrijeme održavanja

  Radionica ce se održati od 26. do 30. 10.

 • Mjesto održavanja

  Prostorije Fakulteta Elektrotehnike i Računarstva

O RADIONICI“Internet of Things” besplatna je nova radionica studentske udruga EESTEC LC Zagreb. Kao što i ime kaže, bavi se sve popularnijom tehnologijom Interneta stvari. Primjene ove tehnologije su svuda oko nas, od manjih hobističkih projekata, preko sve popularnijih i zastupljenijih pametnih kuća, pa do ozbiljnih industrijskih rješenja koje uvelike smanjuju troškove na svim segmentima. Radionica će pokriti osnovne metode umrežavanja uređaja, vrste mreža na koje se uređaji mogu spajati te osnovne razlike, prednosti i mane spajanja na pojedinu mrežu.
Sve više tvrtki iz cijeloga svijeta prepoznaje važnost Interneta stvari, a kao budući zaposlenici jedne od takvih tvrtki, pružamo vam izvrsnu priliku da se na vrijeme informirate o popularnom terminu “Internet of Things” i budete dio budućnosti.

Format radionice


Radionica će se održati od 26.10. do 30.10. u prostorijama Fakulteta Elektrotehnike i Računarstva. Sastoji se od dva dana teorijskih predavanja te vremena za rješavanje nagradnog zadatka, prezentiranja rješenja, dodjele nagrada i svečanog zatvaranja.
Kroz ovu radionicu pružamo vam mogućnost da naučite o jednom od najpopularnijih termina u inžinjerskoj struci i budete u toku s ostatkom svijeta, a pritom se dobro zabavite uz rješavanje zadatka te izbrusite vještine kao što su kreativnost, snalažljivost i rad u timu.

Kako se prijaviti?


Prijaviti se možete pojedinačno ili s prijateljima u timu. Sudionici će za rješavanje zadatka biti podijeljeni u timove po 5 (ukoliko vaš tim ne sadržava 5 ljudi, popunit će ga organizatori s ostalim sudionicima koji ne pripadaju već popunjenim timovima).

Za više informacija obratite se našem timu na iot@eestec-zg.hr i pratite objave na našoj facebook stranici.

ORGANIZACIJSKI ODBOR

 • BERNARD RADMAN

  BERNARD RADMAN

  Glavni Organizator

  Internet of Things je vruća tema današnjice te se u budućnosti očekuje sve veći broj uređaja povezanih na Internet. Smatram da ćemo ovom radionicom potaknuti veliki broj studenata na kreativno razmišljanje te da će i njihovi izumi jednoga dana tvoriti mrežu Interneta stvari.

 • EUGEN VUŠAK

  EUGEN VUŠAK

  PR KOORDINATOR

  Kako Internet stvari ne bi ostao samo još jedan popularan termin, želimo studente uvesti u zabavan svijet IoT-a i zainteresirati ih u tu obećavajuću i mladu granu, jer sljedeća velika inovacija čeka možda upravo nekoga od njih.

 • GABRIJEL KOLAR

  GABRIJEL KOLAR

  FR KOORDINATOR

  Komunicirati s uređajima ili omogućiti komunikaciju između uređaja više nije stvar daleke budućnosti. Internet of things pruža toliko mogućnosti za istraživanje i napredak da svatko od nas ima mjesta ostaviti svoj trag u ostvarivanju te vizije. Nadam se da ćemo ovom radionicom probuditi u studentima istraživački duh i da će svojom kreativnošću ostaviti svoj trag.

 • KATARINA ĆAVAR

  KATARINA ĆAVAR

  NADZORNI ODBOR

  Najveća motivacija za organizaciju ove radionice bila mi je omogućiti studentima da čuju o temama o kojima nemaju prilike čuti na fakultetu, i to iz što kvalitetnijih izvora. Internet of Things jedna je od tehnologija koja je velikom brzinom poharala svijet, a ova je radionica izvrsna prilika da se i sami uključite u svijet pametnih uređaja te otkrijete pravi potencijal koji stoji iza ovog popularnog termina.

ISKUSTVA SUDIONIKA EESTEC RADIONICA

PARTNERI