Internet of Things

 • Vrijeme održavanja

  Radionica ce se održati od 7. do 13. siječnja 2019.

 • Mjesto održavanja

  Prostorije Fakulteta elektrotehnike i računarstva

O RADIONICI

“Internet of Things” besplatna je nova radionica studentske udruga EESTEC LC Zagreb. Kao što i ime kaže, bavi se sve popularnijom tehnologijom Interneta stvari. Primjene ove tehnologije su svuda oko nas, od manjih hobističkih projekata, preko sve popularnijih i zastupljenijih pametnih kuća, pa do ozbiljnih industrijskih rješenja koje uvelike smanjuju troškove na svim segmentima. Radionica će pokriti osnovne metode umrežavanja uređaja, vrste mreža na koje se uređaji mogu spajati te osnovne razlike, prednosti i mane spajanja na pojedinu mrežu. Sve više tvrtki iz cijeloga svijeta prepoznaje važnost Interneta stvari, a kao budući zaposlenici jedne od takvih tvrtki, pružamo vam izvrsnu priliku da se na vrijeme informirate o popularnom terminu “Internet of Things” i budete dio budućnosti.

FORMAT RADIONICE

Radionica će se održati od 7. do 13. siječnja u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Sastoji se od pet dana teorijskih predavanja, hackatona, prezentiranja rješenja, dodjele nagrada i svečanog zatvaranja. Kroz ovu radionicu pružamo vam mogućnost da naučite o jednom od najpopularnijih termina u inženjerskoj struci i budete u toku s ostatkom svijeta, a da se pritom dobro zabavite uz hackaton te izbrusite vještine kao što su kreativnost, snalažljivost i rad u timu.

KAKO SE PRIJAVITI

Pružamo vam mogućnost prijave isključivo na predavanja ili i za hackaton. Na predavanjima ćete naučiti o Internetu stvari, a na hackatonu ćete ta znanja primijeniti u praksi. Na hackaton se možete prijaviti pojedinačno ili timski. Za više informacija obratite se našem timu na iot@eestec-zg.hr i pratite objave na našoj Facebook stranici.
Prijavi se!

ORGANIZACIJSKI ODBOR

 • Tomislav Fičko

  Tomislav Fičko

  Glavni Organizator

  Internet of Things vrlo je popularna tema današnjice te se u budućnosti očekuje sve veći broj uređaja povezanih na Internet. Smatram da ćemo ovom radionicom potaknuti veliki broj studenata na kreativno razmišljanje te da će i njihovi izumi jednoga dana tvoriti mrežu Interneta stvari.

 • Margareta Rajčić

  Margareta Rajčić

  PR KOORDINATOR

  Kako Internet stvari ne bi ostao samo još jedan popularan termin, želimo studente uvesti u zabavan svijet IoT-a i zainteresirati ih u tu obećavajuću i mladu granu, jer sljedeća velika inovacija čeka možda upravo nekoga od njih.

 • Matija Kranjčec

  Matija Kranjčec

  FR KOORDINATOR

  Komunicirati s uređajima ili omogućiti komunikaciju između uređaja više nije stvar daleke budućnosti. Internet of things pruža toliko mogućnosti za istraživanje i napredak da svatko od nas ima mjesta ostaviti svoj trag u ostvarivanju te vizije. Nadam se da ćemo ovom radionicom probuditi u studentima istraživački duh i da će svojom kreativnošću ostaviti svoj trag.

ISKUSTVA SUDIONIKA EESTEC RADIONICA

PARTNERI