ŠTO JE PLC+ RADIONICA?

PLC+ je besplatna stručna radionica u organizaciji studentske udruge EESTEC LC Zagreb koja će mladim i perspektivnim budućim inženjerima pružiti detaljniji uvid u problematiku s kojom se inženjeri susreću u industrijskoj automatizaciji. Radionica nudi mogućnost teorijske nadogradnje znanja o radu s programirljivim logičkim kontrolerima (PLC) te pruža mogućnost usavršavanja istih na praktičnom zadatku, u svrhu što bolje pripreme za rad u stvarnoj okolini. U suradnju na ovom projektu uključeni su Zavod za elektrostrojarstvo i automatizaciju (ZESA) te Zavod za automatiku i računalno inženjerstvo (ZARI) s Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) u Zagrebu.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijaviti se mogu svi studenti diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva koji imaju iskustvo rada s PLC-ovima i / ili završen kolegij Praktikum automatizacije. Dozvoljena je prijava i studentima treće godine preddiplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva koji imaju istaknuta postignuća u radu s PLC-ovima. Ove godine prijaviti se mogu studenti svih modula koji  zadovoljavaju prethodno spomenute kriterije.

Važni datumi

 • 5.3.-18.3.

  Otvorene prijave za radionicu.
  Kraj prijava je 18.3. u 23:59.

 • 26.3.-6.4.

  Održavanje prvog kruga radionice u Hrvatskoj.
  Teorijski dio.

 • 10.4.-10.5.

  Održavanje prvog kruga radionice u Hrvatskoj.
  Praktični dio.

 • 1.6.

  Regionalno finale u Ljubljani.

KOJE NAGRADE VAS OČEKUJU?

Tri (3) najbolja tima iz Hrvatske odlaze na dvodnevno regionalno finale u Ljubljani početkom lipnja. Najbolji tim iz Hrvatske bit će nagrađen dvotjednom studentskom praksom u Siemensu i stručnim putovanjem na jednu od Siemensovih lokacija. Ukupni pobjednički tim radionice osvaja titulu najboljeg tima u Adria regiji kao i glavnu nagradu iPad (3x, svaki član tima dobiva). Sve novosti vezane za ovogodišnju SIM(P)ATIC PLC+ radionicu možete pratiti i na našoj facebook stranici.
Više o sim(p)atic radionici

ORGANIZACIJSKI ODBOR

SPONZORI

MEDIJSKI POKROVITELJ