FER, Unska 3, Zagreb
ssa@eestec-zg.hr

GO SOFT OR GO HOME!

LEADERSHIP

Saznaj što čini vođu jer vođa se ne rađa, vođa se postaje. Nauči motivirati svoj tim, rješavati konflikte u timu te upravljati projektima.

SELF-MANAGMENT

Slušaj svoje emocije, promijeni loše navike, postavi jasan cilj i ostvari ga. Pažljivim planiranjem pronađi vremena za uspješno izvršavanje svih obaveza, kao i vremena za hobije.

O RADIONICI

Ne znaš kako prenijeti svoje ideje kolegama? Loše se snalaziš u stresnim situacijama? Želiš napokon shvatiti što pokreće tebe i druge oko tebe? Treba ti pomoć da se pripremiš za razgovor za posao? Odgovor na ove i mnoge slične probleme nudi Soft Skills Akademija (SSA).

SSA je trodnevna radionica koju organizira studentska udruga EESTEC LC Zagreb, a održava se u razdoblju od 19. do 21. siječnja 2018. godine. Radionica se sastoji od interaktivnih treninga, koje drže međunarodni certificirani treneri, te predavanja koja drže predstavnici uspješnih tvrtki. Sudjelovanje na radionici je potpuno besplatno, a sudionici će uz diplomu dobiti i dodatak za CV s detaljnim popisom pohađanih treninga i stečenih vještina. Ako naučite kvalitetno raditi, surađivati s ljudima, učinkovitije planirati, organizirati i prezentirati projekte, stekli ste vještine koje vam mogu biti korisne u svakoj situaciji i daju vam prednost na tržištu rada u odnosu na druge.

SSA U BROJKAMA

GODINA ORGANIZIRANJA ZAREDOM

STUDENATA ZAVRŠILO RADIONICU

prijava na radionicu

ISKUSTVA SUDIONIKA SSA

Anamarija Jukić

Sudjelovanje na SSA za mene je jedno nezaboravno iskustvo! Imala sam priliku usavršiti svoje meke vještine, upoznati studente različitih fakulteta i EESTEC kao udrugu. Svi su treninzi bili interaktivni i zabavni, a kroz zabavu se najbolje uči! Posebno bih istaknula prezentacijske vještine i project management treninge! To je bila moja prva radionica u organizaciji EESTEC i nakon 3 dana osjećala sam se motivirano te sam se prijavila na internacionalnu EESTEC radionicu i ono najvažnije, shvatila sam koliko sam napredovala!

Ksenija Marković

Za mene je SSA odlično iskustvo i prilika za upoznati mlade i ambiciozne ljude i zajedno s njima raditi na usavršavanju osobnih vještina. Ovakva radionica otvara studentima vrata u realni poslovni svijet koji ih čeka i nudi mogućnost da usavrše komunikacijske i organizacijske vještine koje će sigurno utjecati na naše karijere i rad s drugim ljudima.

Josip Mrđen

Kao studentu tehničkih znanosti, Soft Skills Akademija mi je uvelike pomogla da prijeđem preko linija spoticanja koje su me prije kočile, poput straha od javnog nastupa, boljeg uvida u stanje osoba oko mene i što one proživljavaju te efikasnije organizacije vremena. Preporučio bih to svakome tko ima bilo kakvih nesigurnosti u svoje meke vještine, jer su one, iako podcijenjene, jednako bitne u interakciji kako na poslu, tako i u svakodnevnom životu.

Ivana Kinder

Prošle godine sam imala priliku biti jedan od organizatora Soft Skills Academy i to je iskustvo bilo jedna velika prekretnica u mom životu. Naučila sam puno o radu u timu, o upravljanju vremenom, komunikaciji, rješavanju konflikata i stekla dodatnu motivaciju za rad na sličnim projektima. Iako prošle godine nisam bila sudionik, sam rad na organizaciji ove radionice bio je jedan dugotrajan trening mekih vještina. Iz tog razloga iskreno preporučujem svima zainteresiranima, svima koji su voljni i željni raditi na sebi, da sudjeluju u ovom projektu, kao sudionik ove godine, a možda i kao jedan od organizatora sljedeće.

GALERIJA SLIKA

ORGANIZACIJSKI ODBOR

Dora Murk

Glavni koordinator

Najveću motivaciju za organizaciju Soft Skills Academy dobila sam jer sam prošle godine i sama bila sudionik. SSA je dokaz kako samo nekoliko treninga mogu promijeniti stav i unaprijediti meke vještine kod ljudi. Radionica me potakla da sve više radim na komunikacijskim vještinama, primjenjujući stečena znanja. Ovim putem želim omogućiti svim studentima da unaprijede meke vještine koje su sve cjenjenije u poslovnom svijetu i napredovanju općenito. Kao organizator ove radionice čast mi je širiti ideju o važnosti komunikacije i pregovaranja u svakodnevnom životu.

Ida Šafranko

PR koordinator

Kao prošlogodišnji sudionik Soft Skills Academy radionice mogu reći samo najbolje o tom iskustvu koje mi je otvorilo oči i upoznalo me s vlastitim prednostima i manama, te mi pomoglo da te mane sve uspješnije uklanjam. Ova radionica odlično je iskustvo za svakog mladog čovjeka koji želi uložiti u sebe i unaprjeđenje svojih komunikacijskih i prezentacijskih vještina, emocionalne inteligencije te se istaknuti među kolegama. Ovo su samo neki od razloga koji su me potaknuli da se ove godine i sama uključim u organizacijski tim radionice. Kao PR koordinator radionice imam mogućnost podijeliti sa svima točno koliko me radionica očarala i pomogla mi te zainteresirati i druge da sudjeluju.

Maja Hrvojić

Koordinator za logistiku

Uloga organizatorice nastavak je moje priče o SSA, koju sam započela kao sudionik prošle godine. Stjecanjem mekih vještina, postajemo odgovorni, komunikativni i motivirani ljudi. Dakle, pridonosimo boljitku cijele zajednice. Zbog toga, smatram da je SSA odličan uvod u razvoj takvih vještina jer se bazira na proučavanju svega navedenog. Ove godine, želim što uspješnije prenijeti sve naučeno na organiziranje ove divne i poučne radionice, koja svake godine okupi mnogo ljudi i posreduje sklapanju novih prijateljstava. Zato, pozivam sve da se prijave da zajedno radimo na sebi i pritom se zabavljamo!

Sven Turato

FR koordinator

Budući da uspjeh projekta ovisi o sposobnosti članova tima da rade zajedno, socijalne vještine su podjednako važne kao i znanje kojim raspolažemo. Ponukan tom činjenicom odlučio sam se na sudjelovanje u organizaciji SSA kako bih pomažući drugima u razvoju njihovih socijalnih vještina i sam poradio na svojima.

PARTNERI