Internet of Things

 • Vrijeme održavanja

  Radionica ce se održati od 7. do 13. siječnja 2019.

 • Mjesto održavanja

  Prostorije Fakulteta elektrotehnike i računarstva

RASPORED RADIONICE

O RADIONICI

“Internet of Things” besplatna je nova radionica studentske udruga EESTEC LC Zagreb u suradnji s tvrtkom A1. Kao što i ime kaže, bavi se sve popularnijom tehnologijom Interneta stvari. Primjene ove tehnologije su svuda oko nas, od manjih hobističkih projekata, preko sve popularnijih i zastupljenijih pametnih kuća, pa do ozbiljnih industrijskih rješenja koje uvelike smanjuju troškove na svim segmentima. Radionica će pokriti povezivanje senzora na uređaje, spajanje uređaja na mrežu te kreiranje aplikacije koja će koristiti povezane senzore. Sve više tvrtki iz cijeloga svijeta prepoznaje važnost Interneta stvari, a kao budući zaposlenici jedne od takvih tvrtki, pružamo vam izvrsnu priliku da se na vrijeme informirate o popularnom terminu “Internet of Things” i budete dio budućnosti.

FORMAT RADIONICE

Radionica će se održati od 7. do 13. siječnja u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Sastoji se od pet dana teorijskih predavanja, hackatona, prezentiranja rješenja, dodjele nagrada i svečanog zatvaranja. Kroz ovu radionicu pružamo vam mogućnost da naučite o jednom od najpopularnijih termina u inženjerskoj struci i budete u toku s ostatkom svijeta, a da se pritom dobro zabavite uz hackaton te izbrusite vještine kao što su kreativnost, snalažljivost i rad u timu.

KAKO SE PRIJAVITI

Pružamo vam mogućnost prijave na predavanja i hackaton, ili isključivo na predavanja. Na predavanjima ćete naučiti o Internetu stvari, a na hackatonu ćete ta znanja primijeniti u praksi. Na hackaton se možete prijaviti pojedinačno ili u timu. Za više informacija obratite se našem timu na iot@eestec-zg.hr i pratite objave na našoj Facebook stranici.
Prijavi se!

ORGANIZACIJSKI ODBOR

 • Tomislav Fičko

  Tomislav Fičko

  Glavni Organizator

  Internet of Things vrlo je popularna tema današnjice te se u budućnosti očekuje sve veći broj uređaja povezanih na Internet. Smatram da ćemo ovom radionicom potaknuti veliki broj studenata na kreativno razmišljanje te da će i njihovi izumi jednoga dana tvoriti mrežu Interneta stvari.

 • Margareta Rajčić

  Margareta Rajčić

  PR KOORDINATOR

  Kako Internet stvari ne bi ostao samo još jedan popularan termin, želimo studente uvesti u zabavan svijet IoT-a i zainteresirati ih u tu obećavajuću i mladu granu, jer sljedeća velika inovacija čeka možda upravo nekoga od njih.

 • Matija Kranjčec

  Matija Kranjčec

  FR KOORDINATOR

  Internet of things je područje koje u budućnosti može biti nositelj razvoja industrije i automatizacije tehnologije koju svakodnevno koristimo. Smatram da je potrebno poticati ljude da se bave perspektivnim područjima kao što je ovo, a radionica IoT Workshop je svakako dobra prilika za istraživanje tog područja.

ISKUSTVA SUDIONIKA EESTEC RADIONICA

PARTNERI