• Intervju s tvrtkom Iskon

  Intervju s Krešimirom Madunovićem iz tvrtke Iskon

  "Ako se još niste opredijelili, isprobajte što više različitih poslovnih prilika dok ne nađete ono što vas ispunjava. Nemojte zapeti negdje samo zato jer je „lova dobra“, a niste ispunjeni. Novac je nusproizvod vašeg rada, doći će kao potvrda uspješnosti, i to puno prije ako u onome što radite pronađete osjećaj zadovoljstva."

  Pročitajte više u nastavku.
  Pročitaj više
 • Intervju s tvrtkom GlobalLogic

  Intervju s Joškom Roguljem iz tvrtke GlobalLogic

  "Ne treba ulaziti površno u materiju i postaviti si previše ciljeva ili područja na koja se fokusira. Dovoljno je da studenti imaju jedan ili dva fokusa, bilo da je to programski jezik ili industrijsko područje, i pokušaju što više naučiti u tim okvirima."

  Pročitajte više u nastavku.
  Pročitaj više
 • Intervju s tvrtkom Suprabit

  Intervju s Vedranom Brničevićem iz tvrtke Suprabit

  "Dobro je obratiti pažnju na blockchain tehnologiju i napraviti prve korake na razvoju blockchain aplikacija još za vrijeme studiranja. To znanje će studentima višestruko koristiti u nadolazećim godinama."

  Pročitajte više u nastavku.
  Pročitaj više
 • Intervju s tvrtkom Mercury PSI

  Intervju sa Sašom Ilićem iz tvrtke Mercury PSI

  "Važnije je staviti naglasak na okolinu u kojoj će čovjek moći koristiti svoj potencijal i dalje osobno napredovati, a ne toliko na neke financijske uvjete. Osim toga, na neke stvari je zaista i teško staviti cijenu – ići na posao, a nemati osjećaj da se ide na posao je neprocjenjivo."

  Pročitajte više u nastavku.
  Pročitaj više
 • Intervju s tvrtkom Infigo

  Intervju s direktorom Hrvojem Šegudovićem

  "Važno je da mladi ljudi znaju da ne postoji stvar za koju ste predodređeni u životu i da sve što se izvana čini da dolazi preko noći, da to nije istina. Svi imamo neke stvari prema kojima naginjemo i to onda treba njegovati; sve u životu dolazi s puno rada i ako to pokažete, nema tvrtke koja vas neće prigrliti u svoje redove."

  Pročitajte više u nastavku.
  Pročitaj više
 • Intervju s tvrtkom Bornfight

  Intervju s Ivanom Kurtović iz tvrtke Bornfight

  "Smatramo da je važno da studenti krenu raditi što prije, bilo kroz udruge, studentske poslove ili pak samostalno. Bitno je steći iskustvo koje će im kasnije biti od velike koristi i koje će povećati njihovu zapošljivost na tržištu rada, ako ne kroz studentski posao ili praksu, onda kroz samostalni rad na nekom projektu."

  Pročitajte više u nastavku.
  Pročitaj više
 • Intervju s tvrtkom Koios

  Intervju s direktorom Stjepanom Pavlekom

  Donosimo vam intervju sa našim ponosnim partnerom, Stjepanom Pavlekom, konzultantom za bankarsko poslovanje s iskustvima u širokom spektru poslovnih područja, uključujuči: kreditne rizike, tržišne rizike, credit scoring, regulatorno izvješćivanje, metrike uspješnosti poslovanja, profitabilnost, modeliranje bankarskih proizvoda, upravljanje aktivom i pasivom, sprečavanje pranja novca.

  Pročitajte više u nastavku.
  Pročitaj više