• Vrijeme održavanja

  Radionica će se održati od 2. do 15. studenog u popodnevnim satima (16-20h).

 • Mjesto održavanja

  Prostorije Fakulteta elektrotehnike i računarstva

 • Broj sudionika

  Na radionicu se prima 30 studenata s interesom u području ugradbenih računalnih sustava.

 • O radionici

  ŠTO JE WES?
  Workshop on Embedded Systems (WES) je besplatna stručna radionica koju organizira studentska udruga EESTEC LC Zagreb. Ovo je sedmo izdanje radionice na kojoj ćemo se baviti ugradbenim računalnim sustavima koji se nalaze u širokom spektru uređaja. Studenti će se susresti s problematikom s kojom se inženjeri susreću u praksi, nadograditi svoje teorijsko znanje i usavršiti stečeno znanje na praktičnom zadatku kako bi se što bolje spremili za rad u stvarnoj okolini.
 • ŠTO NUDI RADIONICA?
  Radionica se sastoji se od dva dijela, teorijskog i praktičnog. U prvom tjednu profesori s Fakulteta elektrotehnike i računarstva i inženjeri iz partnerskih tvrtki će održati predavanja tematskog sadržaja prilagođenog za rješavanje projektnog zadatka, pružiti sudionicima uvid u problematiku rada u industriji te opisati dosadašnje vlastito iskustvo rada u industriji. U praktičnom dijelu studenti će pokušati primijeniti stečena znanja kako bi došli do rješenja zadatka.

  Ovogodišnji praktični zadatak zamišljen je kao 24-satni hackathon, organizira ga naš platinum partner, a sam zadatak još malo ostaje iznenađenje. Svi sudionici će dobiti certifikat o sudjelovanju na radionici koji će biti izvrsna nadopuna životopisu, a najuspješnije očekuju i vrijedne nagrade.

EESTEC RADIONICE U BROJKAMA

ORGANIZACIJSKI ODBOR

 • Mario Mrvčić

  Mario Mrvčić

  Glavni koordinator

  Student sam 2. godine računarstva na FER-u. Za radionicu sam se prijavio kako bi razvio svoje organizacijske vještine i produbio svoje znanje o embedded području. Organizacija radionice definitnvo nije lagana ali me u kratkom vremenu naučila puno stvari koje će me pratiti kroz život te sam ujedno stekao razna prijateljstva i produbio već postojeća prijateljstva sa članovima svoga tima. Stoga, savjetujem svima zainteresiranima da se prijave i obogate svoje znanje sa iskustvima koja će zasigurno pamtitit cijeli život.

 • Lovro Šantek

  Lovro Šantek

  FR koordinator

  Student sam druge godine elektrotehnike na FER-u, a u EESTEC-u sam od 2. semestra. Organizacija WES-a mi se svidjela iz nekoliko razloga. Prvi je to što sam naučio kako funkcionirati u timu sa ljudima koje sam tek upoznao i s kojima imam zajednički interes. Osimo toga, naučio sam puno o tome što zapravo je embedded područje i gdje ga sve susrećemo u stvarnosti, kako komunicirati sa tvrtkama koje sudjeluju na radionici, ali i koje se sve velike tvrtke u Hrvatskoj, od kojih za neke nikad prije nisam čuo, bave tim područjem. Baš zato svima koji žele naučiti bilo što od navedenog preporučam da se prijave na ovogodišnji WES gdje će moći besplatno dobiti vrijedna znanja od brojnih zanimljivih partnera na radionici.

 • Lucija Domić

  Lucija Domić

  PR koordinator

  Studentica sam 3.godine računarstva na FER-u i u EESTEC sam se učlanila prošli semestar te mi je ovo ujedno i prva radionica u čijoj organizaciji sudjelujem. Za koordinatora radionice sam se prijavila prvenstveno zbog stjecanja iskustva u organizaciji nekog događaja te rada u timu kao i zbog brojnih poznanstava koja ću imati završetkom radionice. Radionicu smatram odličnom prilikom za stjecanje novih znanja te upoznavanja sa vodećim firmama u embedded industriji na području Zagreba.

 • Karlo Vrančić

  Karlo Vrančić

  dizajn koordinator

  Student sam 2. godine na FER-u, smjer računarstvo. U usporedbi s kolegama iz organizacije zasigurno imam najkraći staž u EESTEC-u budući da sam član istoga postao tek prihvaćanjem zaduženja za dizajn na ovoj radionici. Međutim, još od samog upisa na studij me interesirao rad organizacije, ali sam se ustručavao uključiti jer sam smatrao da sam već previše zauzet drugim aktivnostima. Sada sam jako zahvalan kolegama koji su me “pogurali” u svijet EESTEC-a. Rad na ovoj radionici ne samo da je ispunio moju kreativnu potrebu, već me i okružio sjajnim mladim i perspektivnim ljudima u čijoj je okolini užitak raditi. Također, polako shvaćam kako su prilike koje nudi EESTEC itekako vrijedne uloženog vremena.

ISKUSTVA SUDIONIKA RADIONICE

LOKACIJA

PARTNERI

PLATINUM

ZLATNI

BRONČANI